kerk in nijbroek

Een PKN-gemeente in de IJsselstreek

Pastoraat en kerkenraad

Op 12 juni 2016 is ds T.J.S. van Staalduine in deeltijd als predikant verbonden aan onze gemeente. Als gemeente vinden we het prettig dat de predikant in ons midden werkt en woont en op die manier deel uitmaakt van onze (kerkelijke) leefgemeenschap in Nijbroek. Wanneer u contact wilt hebben met ds van Staalduine dan vindt u de benodigde gegevens op de contactpagina.


Hebt u vragen aan de kerkenraad in het algemeen, mail ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vrijwel maandelijks verschijnt het kerkblad van de gemeente. Het kerkblad opent met een meditatief gedeelte en bevat daarnaast verschillende soorten informatie over en voor de gemeente. Het kerkblad verschijnt op papier en digitaal, u kunt het ook tegen kostprijs per post ontvangen. Wanneer u een abonnement wilt kunt u dit melden bij Geesje Bomhof (t: 0571-840003) of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In september vindt ieder jaar het startweekend plaats. Alle groepen binnen de kerk komen dan bij verschillende activiteiten bij elkaar om samen aan het nieuwe winterseizoen te beginnen.

De afgelopen jaren is er op zaterdagavond beachvolleybal georganiseerd in samenwerking met het Dorpshuis. 

Op zondagochtend is er dan een kerkdienst die ook in het teken van het winterwerk staat. Na afloop kan iedereen koffiedrinken.

Uiteraard is er in het corona jaar 2020 een aangepast programma geweest, er was alleen een dienst met een solozanger in de tuin van de pastorie (zie de diensten).