kerk in nijbroek

Een PKN-gemeente in de IJsselstreek

Pastoraat en kerkenraad

Op 12 juni 2016 is ds T.J.S. van Staalduine in deeltijd als predikant verbonden aan onze gemeente. Als gemeente vinden we het prettig dat de predikant in ons midden werkt en woont en op die manier deel uitmaakt van onze (kerkelijke) leefgemeenschap in Nijbroek. Wanneer u contact wilt hebben met ds van Staalduine dan vindt u de benodigde gegevens op de contactpagina.


Hebt u vragen aan de kerkenraad in het algemeen, mail ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vrijwel maandelijks verschijnt het kerkblad van de gemeente. Het kerkblad opent met een meditatief gedeelte en bevat daarnaast verschillende soorten informatie over en voor de gemeente. Het kerkblad verschijnt op papier en digitaal, u kunt het ook tegen kostprijs per post ontvangen. Wanneer u een abonnement wilt kunt u dit melden bij Geesje Bomhof (t: 0571-840003) of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beleidsplan

Het beleidsplan van de kerkrentmeesters is opgenomen in het gezamelijke plan van de kerkenraad zie hier

 

Begroting lopend jaar

Hieronder vindt u de verkorte opstelling van de begroting. De uitgebreide versie of toelichting is opvraagbaar bij Bettie Ordelman.

 

Tarieven gebruik van de kerk

Het is mogelijk om gebruik te maken van de kerk voor specifieke doeleinden. U vindt hieronder de tarieven. Neem contact op met Bettie Ordelman indien er aanvullende vragen zijn over de bedragen. voor de planning kunt u de koster benaderen. Op de contactpagina vindt u de gegevens.